0

ABRIKOSBAR MED NØDDER & FRØ



Ingredienser: 
200g tørrede abrikoser
4 spsk yaconsirup 
100 g kokosnøddeolie 
200 g havregryn 
2 spsk. ingefærpulver
60 g hasselnødder 
60 g pistacienødder
60 g græskarkerner
80g mørk chokolade 
1 knivspids Himalayasalt

Fremgangsmåde:
Hæld de tørrede abrikoser i en skål, og dæk med varmt vand, dæk og lad det stå i ca. 5 minutter for at blødgøre lidt inden blanding.

Sil derefter og hæld i en blender sammen med smeltet kokosnøddeolie og yaconsirup.
Bland i et minut, eller indtil det får en cremet konsistens.
Tilsæt havregryn og ingefær og bland et stykke tid.
Hæld derefter alt i en stor skål. Hak hasselnødder og pistacienødder groft, og føj dem til skålen sammen med græskarfrøene.
Smag til med en knivspids salt. Dæk en form med bagepapir, og hæld blandingen i formen og pres alt jævnt, afslut med bagsiden af en ske.
Pynt med lidt hele abrikoser. Sæt i fryseren i cirka 2 timer. Klar til at blive skåret i stykker efter smag.
Smelt chokoladeknapperne, og dyp den halve del i chokoladen eller i den ene ende.
Hvis du holder dig til rawfood, springer du over den del. Opbevares i en beholder i køleskabet eller fryseren.

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.