0

Abrikosbar med nødder og frø

Ingredienser: 
200g tørrede abrikoser 
4 spsk yaconsirup 
100 g kokosnøddeolie 
200 g havregryn 
2 spsk ingefær 
60 g hasselnødder 
60 g pistacienødder 
60 g græskarfrø 
80g mørk chokolade 
1 knivspids Himalaya salt

Framgangsmåde
Hæld de tørrede abrikoser i en skål, og dæk med varmt vand, dæk og lad det stå i ca. 5 minutter for at blødgøre lidt inden blanding.

Sil derefter og hæld i en blender sammen med smeltet kokosnøddeolie og yaconsirup.
Bland i et minut, eller indtil det får en cremet konsistens.
Tilsæt havregryn og ingefær og bland et stykke tid.
Hæld derefter alt i en stor skål. Hakk grovt hasselnødder og pistacienødder, og føj dem til skålen sammen med græskarfrøene.
Smag op med en knivspids salt. Dæk en form med bagepapir, og hæld blandingen i formen og jævnt ud, og pres alt jævnt og afslutt glatningen til toppen med bagsiden af en ske.
Pynt ved at tilsætte lidt hele abrikoser og plade. Sæt i fryseren i cirka 2 timer. Klar til at blive skåret i enhver størrelse og form.
Smelt chokoladeknapperne, og dypp den halve del i chokoladen eller i den ene ende.
Hvis du vil have streng rå, er det naturligvis godt at springe over. Opbevares i en krukke i køleskabet eller fryseren.

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.