0

Aubergineruller med rødbede- og valnøddefyld
Disse dejlige "rawlader" er ikke kun fyldt med sundhed, men er også perfekt til picnicen! Farverige mundstykker takket være gurkemeje og rødbeder. Og de tørrede granatæblefrø bidrager til en sprød struktur, men også ekstra energipakket med pistacienødder.

 

2 portioner

Du behøver:
1 aubergine
1 rødbede
2 dl valnødder
3 spsk. koldpresset olivenolie
2 spsk. rødbedepulver
½ dl tørrede granatæblekerner
½ dl pistagenødder
½ tsk. gurkemeje
salt og peber, efter smag
citronjuice

Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 40 grader.

2. Vask og skær auberginen i 5 mm tykke skiver og læg den på en plade. Salt og lad stå i et stykke tid for at suge væske. Aftør forsigtigt med papirhåndklæder.

4. Bland olivenolie, gurkemeje såvel som salt og peber, og pensl på skiverne. Sæt den i ovnen i cirka 15 minutter.

5. Skræl og riv en rødbede, og bland den sammen med valnødder og olivenolie. Smag med salt og peber og lidt citronsaft og rødbedepulver.

6. Fjern auberginen, og placer noget af fyldet på den ene kant. Top med groft hakkede pistacienødder og de tørrede granatæbler. Rul skiverne sammen.

7. Serveres sammen med en salat og tzatsiki eller en anden dip.

Tips!
Hæld evt. balsamico på rullerne lige før servering. I vores brede sortiment er der også en række forskellige typer nødder og andre krydderier og krydderier at bruge og variere dine ruller med.

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.