Ingredienser:

Brownies:

Ganache:

Kokosfløde:

Fremgangsmåde:

Brownies:
1. Opvarm ovnen til 180 grader, og forbered en form med lidt solsikkeolie
2. Blend dine knuste hørfrø med vand, dette virker bindende i dejen.
3. Bland dine iblødlagte og kogte bønner i en blender, indtil du får en glat masse.
4. Tilsæt hørfrøblandingen, solsikkeolie, sukker, kakao, mandler, bagepulver og vanille og blend, indtil du får en blank masse.
5. Hak chokoladeknapperne i små stykker og tilsæt til dejen. Bland sammen.
6. Hæld dejen i formen, og dæk med aluminiumsfolie og bag i cirka 60 minutter.
7. Tag den ud af ovnen, og lad den køle af, mens du tilbereder din glasur.

Ganache:
1. Bland de tre ingredienser og pensl på dine brownies.

Kokosfløde:
1. Pisk dine ingredienser, kokosnøddecreme, ahornsirup og vaniljeekstrakt sammen indtil du får en tyk og cremet fløde!