Veganske & Glutenfri Bananpandekager
(Ca. 7 små pandekager)

Ingredienser:
2 stk. Chiaæg* (1 spsk. chaifrø & 3 spsk. vand = 1 æg)

1 banan
1 spsk. kokosolie
2 dl bananmel
½ tsk. bagepulver

1,5 dl kokosfløde + 1,5 dl vand
2 spsk. Sötin

1 knivspids Himalayasalt

Fremgangsmåde:
Bland de tørre ingredienser.
Bland chiafrøene med vandet, og lad det svulme i et stykke tid.
Pisk kokosfløde med vandet.
Smelt fedtet.
Mos bananen.
Bland forsigtigt de tørre ingredienser med væsken lidt ad gangen, i en skål.
Hæld ikke alt på én gang, men pisk dejen, så det bliver tykt og klumpefrit. 

Tilsæt fedt og banan og derefter den resterende væske og "chiaægget".

Tilsæt eventuelt lidt mere væske eller mel for at få den tekstur, du foretrækker til stegning

Steg i olie eller vegetabilsk magarine.


Ingredienser Syltetøj
Hindbær & Blåbær eller valfrie bær
Sötin
Arrowrot (sænk varmen, efter tilsætningen af Arrowrooten, og lad den ikke koge for længe)

Ingredienser Fløde
Valgfrit vegetabilske alternativ, såsom sojafløde eller kokosnøddefløde. Sørg for, at det er godt afkølet, før du pisker, for at få de bedste resultater.

Garnering
Banan og blåbær

Indkøbsliste Rawfoodshop:
Chiafrø
Kokosolie eller Kokossmør
Bananmel
Sötin
Himalayasalt
Bagepulver