0

VEGANSKE & GLUTENFRI BLACK BEAN BURGERE 
Prøv selv at lave veganske & glutenfri Black Bean Burgere! Server burgere i et hamburgerbrød eller et stort salatblad sammen med valgfrit tilbehør som salat, tomat, syltede rødløg, agurk og hummus.

OPSKRIFT:

1,2 dl kikærter
1,2 dl sorte bønner
1,2 dl røde linser
0,6 dl jordnødder
0,6 dl mandler
1,2 dl solsikkekerner
1,2 dl sesamfrø
1,2 dl havregryn
1,2 dl majsmel
2 spsk. tapiokamel
0,6 dl sorte ris
1 tsk. tørret basilikum
2 tsk. ramsløg
3 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
1 tsk. chili
smagsæt med sort peber


FREMGANGSMÅDE:

1. Bland alle ingredienserne undtagen nødderne til et groft mel. Bland lidt ad gangen.

2. Bland melet med nødderne, og bland igen. Bland lidt ad gangen og brug pulsknappen.

4. Teksturen skal være som et mel.

5. Tag 1,2 dl af melblandingen og bland med 0,8 dl kogende vand. Du er velkommen til at tilføje yderligere aromaer, såsom lidt tamarind eller chipotle. Det er også fremragende at tilføje nogle friske revne rodgrøntsager eller andre grøntsager til blandingen. Dog ikke for store stykker, da kan burgere være vanskelige at holde sammen.

6. Lad stå, indtil alt vandet er absorberet.

7. Form til 2 burgere. (Eller form hele blandingen.) Mængden af ingredienser 1,2 dl melblanding 0,8 dl kogende vand bliver til 2 burgere.

8. Varm en gryde med olie og steg i ca. 3 minutter på hver side eller indtil de er gyldenbrune.

9. Skru ned for varmen og dæk med et låg, og kog i yderligere 5 minutter.


SERVERING:
Server burgere i et hamburgerbrød eller et stort salatblad sammen med valgfrit tilbehør som salat, tomat, syltede rødløg, agurk og hummus.


Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.