0

Vidste du, at kakaotræet faktisk kaldes Theobroma cacao, og at det blev navngivet af Carl von Linné? Navnet betyder faktisk "gudernes mad", hvilket er forståeligt, da kakao er så utroligt lækkert. Økologisk rå kakao er den mest nærende kakao, der er tilgængelig, hvor alle næringsstoffer bevares i råmaterialet. Der er således en stor forskel mellem bagning med råvarer – både med hensyn til smag og næringsindhold. Chokoladebarken tager 5 minutter at lave og er så lækker!

Ingredienser:
2 spsk. raw kakao
1-1,5 spsk. honning/yaconsirup eller ca. 15 g lucumapulver
1 knivspids himalayasalt

Lækre Toppings:
 
Himalayasalt
Frysetørrede jordbær
osv. osv...

Fremgangsmåde:
1. Smelt forsigtigt smør / kokosnøddeolie. Enten i et vandbad eller på komfuret.

2. Forbered et ark bagepapir, fold kanterne på bagepapiret op, så chokoladen ikke løber ud og bliver for tynd.
3. Hæld chokoladen ud på bagepapiret.
4. Pynt med frø, nødder, himalayasalt og tørret frugt.
5. Afkøles eller fryses i et stykke tid, indtil chokoladen stivner og tages ud lige inden servering.

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.