0

CHOKOLADEDYPPEDE DADLER MED MARCIPAN & NØDDER
Server disse utroligt enkle, men meget lækre chokoladedyppede dadler! De smelter i munden og er også meget sunde!

Ingredienser:

15-20 dadler 
100 g marcipan eller *hjemmelavet marcipan
75 g kakaomasse eller mørk chokolade
valgfri mængde hakkede nødder til topping

*Hjemmelavet Raw Marcipan:

750 g mandler eller mandelmel
1 dl valgfrit sødemiddel, Agave eller SÖTIN
3 spsk vand
en knivspids salt
1 spsk. mandelolie

Fremgangsmåde
1. Del dine dadler på langs og fjern eventuelt kernen.
2. Tryk marcipanen ind i dadlerne.
3. Smelt kakaomassen i vandbad eller i mikro.
4. Dyp dadlene i den smeltede chokolade.
5. Pynt med dina favoritnødder fx mandler og hasselnødder!

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.