0

Vegansk cremet cashewmayonnaise

Du kan købe mayonnaise færdiglavet, men det bliver superlækkert, hvis du laver det selv. Her får du en vegansk cashewbaseret mayo med ekstra god smag!

Du behøver:

1 ¼ dl cashewnødder
4-6 spsk. vand
2 spsk. citronjuice
3spsk. lys misopasta
2 spsk. æblecidereddike
1 tsk. tamarind
3 spsk. olivenolie, koldpresset
1 ½ tsk. ernæringsgær
salt og peber, efter smag

Fremgangsmåde:
1. Sæt nødderne i blød i vand natten over eller mindst 4 timer.
2. Hæld vandet fra nødderne og blend i en blender sammen med de øvrige ingredienser.
3. Fortynd gradvist med vandet og bland videre til en glat creme.
4. Smag og hæld i en tæt lukket krukke, holder mindst en uge i køleskabet.

Tip!

Du kan bruge mayonnaisen som base til en række andre dipsaucer og salater. Du er velkommen til at krydre med et af alle vores frugt- og grøntsagspulver.

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.