0

Når du vågner op, skal du drikke et stort glas filtreret vand med saften af ​​½ citron. Hvis det er muligt, skal du træne lidt, dvs. gå, løbe, cykle og afslute med nogle blide strækøvelser.

Drik filtreret vand hele dagen, når du er tørstig, og sørg for at drikke mindst 3 liter om dagen. Du kan også drikke urtete, fx mate te, I Feel Pure Te, I Feel Slim Te.

Morgenmad - Grøn tropisk smoothie + frugt eller grøntsager efter eget valg og et lille antal nødder / frø.

Morgenmellemmåltid - lille håndfuld mandler

Frokost - Grønne wraps

Eftermiddagsmåltid - lille skål frugtsalat med bær og 2 skeer kokosyoghurt

Aftensmad - Pesto-og avocadokage med salat, krydr med en lille mængde Himalaya-salt (overskydende kager kan bruges til morgendagens frokost). Spis ikke efter kl. 19.30. Hvis du har brug for at drikke, skal du tage en kop kamillete.

Grøn tropisk smoothie

1 tsk. Yellow & Tropic Berries Mix
6 Romaine salatblade, hakkede
4 grønkålblade, hakkede
0,8 dl frisk persille

0,8 dl hakket ananas

0,8 dl hakket mango
1 stykke frisk ingefær, skrællet og hakket

Drys lidt hampefrø over

Opskrift:
Blend alle ingredienser og ½ kop filtreret vand i en blender, og blend det indtil det er jævnt, tilsæt mere vand, hvis du synes, det er for tykt.

Grønne wraps
Salatblade
0,5 dl iblødlagte hasselnødder
0,5 dl iblødlagte solsikkekerner
0,5 dl iblødlagte mandler
1-2 pinde bladselleri, hakket
0,5 dl skivede oliver
0,5 dl filtreret vand
1 spsk. olivenolie
3 spsk. citronsaft
Rødløg
Tomater til garnering
Himalayasalt og peber

Opskrift:
Bland alle ingredienser undtagen salatblade, grønne løg og tomater i en foodprocessor / blend, indtil de er godt blandede og passende konsistens. Placer 2-3 spiseskefulde i hvert salatblad og pynt med f.eks. rødløg, hakkede tomater, gulerødder og spirer. Sæt med salt og peber efter smag.

Avocadotærte
Bund:
2/3 kop mandler
4 spsk. sesamfrø
4 spsk. hørfrø, malede
4 spsk. solsikkekerner, malede
1 lille hvidløgsfed, revet
4 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
En smule Himalayasalt og nymalet peber efter smag

Opskrift:
Læg alle ingredienserne i en foodprocessor og blend dem, indtil de er fuldstændig blandet. Pensl en lille springform med lidt olivenolie og flad blandingen jævnt i bunden. Sæt køligt i ca. 30 minutter.

Fyld:
3 kopper tæt pakket frisk basilikum
1 lille håndfuld solsikkekerner
1 håndfuld mandler
1 middelstort hvidløgsfed, revet
4-5 spsk. olivenolie
2-3 spsk. citronsaft
1 avokado
Ekstra citronsaft efter smag
En smule Himalayasalt og nymalet peber efter smag

Garner med revet kokos

Opskrift:
Tilsæt alle ingredienser undtagen avocado, i en blender og blend til jævnt. Tilsæt avocado og blend. Krydr med salt og peber og tilsæt om nødvendigt ekstra citronsaft. Sæt blandingen over kagebunden. Serveres kold med valgfri salat (salat, spirer, rødbeder, oliven, tomater osv.)

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.