0

GLUTENFRI DURRABRØD
Durramel er en naturlig glutenfri råvare, som vi elsker at anvende i vores brød. Oprindeligt stammer det fra Afrika, men vores durra dyrkes i Italien. Durramel har gode bagegenskaber i hævede deje og giver en fin fuldkornssmag. Det passer i kager og lyse bagværk, ikke mindst sammen med chokolade. Durramel smager lidt som rug-, spelt- eller kornmel. Prøv at bage vores durrabrød!

    Ingredienser: 
    3dl durramel
    2dl rismel 
    2 spsk hybenpulver
    0.5dl Psyllium Husk 
    2 spsk salt 
    1,5 dl græskarfrø 
    1dl hørfrø 
    1dl sesamfrø 
    1dl solsikkefrø 
    1dl melasse 
    50 g tør gærækvivalent 
    6dl Finger-varmt vand 
    1 knivspids Himalaya salt

    Framgangsmade:
    1. Bland alle tørre ingredienser i en stor skål.

    2. Bland vand og melasse i en skål. Hæld de tørre ingredienser og bland godt.
    3. Lad hvile i cirka 10 minutter.
    4. Tænd ovnen til 250 ° C.
    5. Opdel dejen i cirka 18 stykker og form til runde kugler. Dejen er ganske klistret (hvilket den skal være) så Brug en træske til at hjælpe med at forme boller.
    6. Læg pallerne på et ark bagepapir og drys noget mel ovenpå.
    7. Afsæt og gær under dækning i ca. 30 minutter.
    8. Placer en tom plade i bunden af ovnen. Sæt brødene midt i ovnen, og hæld et par spiseskefulde vand på den varme plade i bunden. Sænk til 200 grader, og bag derefter i 40 40 minutter. 



    Post comments

    Leave A Reply

    Your email address will not be published.