Prøv vores mini fastelavnsboller!

Ingredienser bolle
2 dl raw cashewnødder

1 dl raw mandler
½ tsk. knuste kardemommekerner
8 stk. udkernede dadler
2-3 tsk. kokosolie

Ingredienser mandelmasse
Lav din egen iflg. opskrift eller anvend Rawfoodshops egen Honning Marcipan (som er noget sødere)
1 dl mandler
3 spsk. agavesirup
2 tsk. vaniljepulver

Topping
1 dåse kokosmælk, 400 ml (den fede dele af kokosmælk)
2 tsk. agavesirup

Fremgangsmåde:
Bolle:
1. Iblødlæg nødder og mandler i koldt vand i 2-3 timer.
2. Bland masse med kardemomme, dadler og kokosolie til en jævn masse i en foodprocessor, eventuelt tilsættes lidt koldt vand for at gøre det lettere at blande det i madprocessoren.

3. Form dejen i 8 runde kugler. Placer derefter kuglerne i køleskabet i cirka 1 time eller indtil servering.

Mandelmasse:
1. Du kan enten lave din egen ved at blødgøre og blande mandler sammen med agavesirup og noget vaniljepulver til en glat dej. Eller du kan bruge Rawfoodshops egen Honey Marcipan

Til servering:
1. Anbring dåsen med kokosnøddecreme i køleskabet i mindst 4 timer.
2. Tag derefter den øverste del med kokosnøddefløde og pisk til let konsistens.
3. Saml fastelavnsbollerne og pynt med fløden.
4. Pynt med lidt flormelis eller vaniljesukker.