0



Frisk rawfoodsalat med krydret frøcrunch

En frisk salat med masser af sunde grøntsager er altid velkommen. Med en base af forskellige typer kål – både grønkål og rødkål er maksimeret med vitamin C og fiber. Prikken over i'et på kagen er toppingen – en krydret crunch, som du blander på to sekunder




Du behøver:
1-2 dl kogte kikærter
1 håndfuld frisk koriander
grønkål
rødkål
rødbede
gulerod
hakket løg eller rødløg, valgfrit
olie og eddike
salt og peber, efter smag

Salatcrunch
½ dl solsikkekerner
½ dl græskarkerner
½ dl revet kokos
1 spsk. koldtpresset olivenolie
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. hvidløgspulver
½ tsk. chiliflakes eller mild paprikapulver
salt og peber, efter smag

Fremgangsmåde:
1. Start med at gøre en bunke frøcrunch, som du kan bruge til mange portioner salat eller suppe.

2. Hæld alle crunch ingredienser i en krukke eller beholder med et tæt monteret låg. Ryst og bland ingredienserne let.

3. Crunchen kan serveres raw eller ristes forsigtigt i en stegepande.

4. Strimle grøntsagerne og læg dem på portionstallerkener eller i en stor skål. Mos kikærterne med en gaffel og bland med en håndfuld hakket koriander eller andre friske krydderurter.

5. Hæld lidt olie og eddike over, og drys med rigeligt af crunch!

Tips!
Crunchen er mindst lige så god til kold eller varm suppe. Slip dig løs på krydderihylden og krydr crunchen!

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.