Ingredienser:

1 spsk. kokosolie til formen
3 spsk. knuste hørfrø
9 spsk. vand
1 tsk. vaniljepulver
2 dl glutenfri havremel
1/4 spsk. bagepulver
1/2 spsk. himalayasalt
3/4 dl jaggery eller rørsukker
2 dl blandet tørret frugt fx abrikoser, rosiner, figner, fersken, ananas og pærer
2 dl udkernede dadler
2 dl valgfrie nødder som valnødder, cashew eller jordnødder


Fremgangsmåde:

1. Sæt ovnen på 150 grader, og smør en brødform med kokosolie.
2. Bland hørfrø, vand og vanilje i en lille skål og sæt det til side.
3. Bland dine tørre ingredienser grundigt sammen i en anden større skål så længe.
4. Tilsæt derefter alle dine frugter og nødder til de tørre ingredienser og bland godt.
5. Tilsæt hørfrøblandingen til din blanding og bland alt sammen sammen med hænderne.
6. Hæld hele blandingen i en brødform og bag i 40 minutter.