Trøfler:
2,5 dl udkernede dadler
1,25 dl finmalede mandler
2 spsk. mandelsmør
2 spsk. vand
1 spsk. hørfrømel

At rulle i:
frysetørrede bær og frugtpulver - frysetørrede hindbær, mangopulver, jordbærpulver eller blåbærpulver!
2 spsk. revet kokosnød


Fremgangsmåde:
1. Læg trøffelingredienserne i en blender eller foodprocessor, og kør, indtil ingredienserne er blandet godt sammen. Form derefter dejen til 14-16 runde, små kugler.
2. Til topning skal du bruge færdiglavet frugtpulver eller køre hele frysetørrede hindbær eller jordbær i din mixer, indtil du får et pulver. Rul derefter dine små kugler for enhver farve og smag!
3. Anbring trøflerne i køleskabet i 20-30 minutter for at de stivner lidt. Opbevar dem derefter i køleskabet, indtil du spiser dem. De kan opbevares i køleskabet i ca. en uge!