0

GLUTENFRI DURRABOLLAR

Durramel er en naturlig glutenfri råvare, som vi elsker at anvende i vores brød. Oprindeligt stammer det fra Afrika, men vores durra dyrkes i Italien. Durramel har gode bagegenskaber i hævede deje og giver en fin fuldkornssmag. Det passer i kager og lyse bagværk, ikke mindst sammen med chokolade. Durramel smager lidt som rug-, spelt- eller kornmel. Prøv at bage vores durrabrød!

Ingredienser: 
3 dl durramel
2 dl rismel 
2 spsk hybenpulver
0,5 dl Psyllium Husk 
2 spsk. salt 
1,5 dl græskarfrø 
1 dl hørfrø 
1 dl sesamfrø 
1 dl solsikkefrø 
1 dl melasse 
50 g tør gærækvivalent 
6 dl finger-varmt vand 
1 knivspids Himalaya salt

Fremgangsmåde:
1. Bland alle tørre ingredienser i en stor skål.

2. Bland vand og melasse i en skål. Hæld de tørre ingredienser og bland godt.
3. Lad hvile i cirka 10 minutter.
4. Tænd ovnen til 250 ° C.
5. Opdel dejen i cirka 18 stykker og form til runde kugler. Dejen er ganske klistret (hvilket den skal være) så brug en træske til at hjælpe med at forme boller.
6. Læg bollerne på et ark bagepapir og drys noget mel ovenpå.
7. Hæv under dækning i ca. 30 minutter.
8. Placer en tom plade i bunden af ovnen. Sæt brødene midt i ovnen, og hæld et par spiseskefulde vand på den varme plade i bunden. Sænk til 200 grader, og bag derefter i ca. 40 minutter. 



Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.