0

FOCACCIA MED ROSMARIN & SAFRAN

Let at bage og så lækkert. Tilføj evt. lidt safran i dejen for ekstra julefølelse!

Ingredienser:


Fremgangsmåde:

  1. Kør dejen i ca. 5 minutter med høj hastighed i foodprocesseren eller med elektriske piskedejkroge. Dejen skal være løs og klistret, når den er færdig.
  2. Spred dejen ud med en dejskraber på en olieret plade eller på en med bagepapir.
  3. Tryk et par huller i dejen, pensl med olivenolie og drys med flagesalt. Tryk nogle sorte oliven ned i og tilsæt rosmarin.
  4. Lad det hæve i ca. 2 ½ time.
  5. Bages i midten af ovnen i 20-25 minutter ved 250 ° C, indtil det har fået en fin farve.
  6. Lad det afkøle i cirka 10 minutter, inden du skærer i brødet!

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.