0

GOLDEN MILK med Ashwagandha Churna
Golden milk er en perfekt aftendrink, der smager mildt, men minder lidt chai afhængigt af hvilken krydderi du bruger. Det siges, at drikken smører og blødgør vores led, gurkemejens velkendte antiinflammatoriske egenskaber sammen med Ashwagandha *, som ofte bruges i Ayurveda, gør golden milk til ikke blot en velsmagende, men også sund varm drik.

Ingredienser:
0,5 tsk kardemumme kerner
0,5 tsk sort peber hel
1 spsk gurkemeje
1 tsk malet kanel ceylon
1 spsk ingefærpulver
1 dl vand
½ tsk Ashwagandha Churna*
Mandelmælk eller andet alternativ til mælk som (opskrift på nøddemælk)
Det kan være nødvendigt at tilføje lidt honning eller agavesirup, hvis du ønsker en sød drink.

*Ashwagandha, en af de mest kraftfulde urter i Ayurveda og har været brugt siden antikken til forskellige årsager. Ashwagandha kaldes undertiden også "indisk ginseng".

Framgangsmåde
Knus kardemomme, sort peber, gurkemeje med en mørtel til et pulver.
Bland derefter med ingefæren og tilsæt vandet.
Varm på lav varme, indtil det bliver en blød pasta.
Denne "pasta" kan vare i flere dage, op til en uge uden at blive nedkølet.
Når du vil nyde din gyldne mælk, skal du varme mandelmælken op eller ethvert andet alternativ, og lade din Ashwagandha Churna trække et par minutter i den opvarmede drik. Tilsæt derefter ca. 1-2 teskefulde krydderiblanding, som du tidligere lavede i henhold til instruktionerne.
Pisk, og hæld straks i dit yndlingskrus eller varmebestandigt glas, top med det sidste skum i gryden og pulver med lidt kardemomme, kanel eller ingefær.
Nyd din gyldne mælk i fred og ro. En perfekt drink at tage inden sengetid!

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.