Music from bensound.com

Ingredienser:

1 dl tørrede sorte linser
2 dl havregryn
1 dl græskarkerner
1 dl hakkede pistacie- og pekannødder
1/2 dl hørfrø
1/2 dl kakaonibs
1 tsk. himalaya salt
1/2 dl kokosolie virgin smeltet
1/2 dl yaconsirup
0,5 dl blåbær
0,5 dl jordbær frysetørrede
0,5 dl hindbær frysetørrede
0,5 dl brombær

Fremgangsmåde:

1. Skyl linserne og læg dem i blød natten over.
2. Sæt ovnen på 150 grader.
3. Hæld vandet fra, skyl, og lad vandet løbe fra.
4. Bland dem med havregryn, græskarkerner, nødder, hørfrø, kakaonibs og salt i en skål.
5. Tilsæt smeltet kokosnøddeolie og yaconsirup. Bland godt.
6. Hæld på et bagepapir på pladen og bag i den nederste del af ovnen i ca. 30 minutter. Vend nogle gange, så granolaen ikke brænder på.
7. Afkøl. Bland derefter frugten i granolaen. Opbevares i en glaskrukke eller anden beholder.