0

Skræmmende Halloween pandekager

Disse græskarpandekager smager lækkert sammen med mørk agavesirup, som du kan lave forskellige mønstre med – et forslag er et fint edderkoppespind! Kan fx indfarves med acaipulver for at få lidt mere skræmmende farver. Perfekt til nøddeallergikere eller glutenintolerante.

Ingredienser
1 dl græskarpuré
1 moset banan
2 dl mandelmel
30 g græskarprotein 
1-2 dl valgfri nøddemælk
2 tsk. bagepulver
1 tsk. malet spidskommen
1/2 tsk. malet ingefær
1/2 tsk. malet koriander
1/2 tsk. gurkemeje

Kan indfarves med acaipulver
Anvend kokosolie til at stege i.
Top med mørk agavesirup

Fremgangsmåde: 
1. Pisk alle ingredienserne sammen i en skål.
2. Steg små pandekager i en stegepande i lidt kokosolie. Læg gerne et låg på for at pandekagerne bliver færdige hurtigt uden at blive brændt.
3. Når dejen stivner på oversiden vender du pandekagen. Steg i et minutstid eller to.
4. Servér sammen med agavesirup eller valgfri sødning.

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.