0

HUMMUS*3

Ingredienser:

300 g kikærter (gennemvædet og kogt)
½-1 tsk spisskummin
1 spsk citronsaft
6 spsk olivenolie
½ dl vand
1 spsk tahini
Salt / peber / chiliflakes

Variationer
Rødbederpulver, avocadopulver (Chlorella) og gurkemeje

Sådan gør du:
Blødgør kikærterne dagen før. Hæld vandet af og kog i frisk vand, indtil ærterne er bløde, tag en op og prøv, så de er bløde nok.
Skyl og lad afkøle lidt.
Bland kikærter med krydderier, citronsaft og olie.
Tilsæt gradvist lidt olie og vand, indtil du har en pæn tekstur på hummus. Det er et spørgsmål om smag, hvis du vil have det perfekt glat eller lidt groft. Krydre med tahini, salt og peber.

Hæld hummus i tre forskellige skåle.
Krydder hver skål individuelt med rødbederpulver, avocadopulver og gurkemeje. Til hummusmusen med avocadopulveret tilføjede vi også noget chlorellapulver til en stærkere grønnere farve, da avocadopulveret har en ret lys skygge.
Hummusen er en perfekt tilføjelse til for eksempel frisk grillede søde kartoffelsandwiches.

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.