0

Hvedegræssuppe med grønne ærter og asparges
Rå hvedegræssuppe, der skal nydes til frokost eller som forret. Her har vi maksimeret den lækre grønne suppe med hvedegræs.


(4 portioner)

 

Du behøver:
300 g frosne grønne ærter
1 lille bundt frisk asparges, ca 250 g
8 dl mandelmælk
3-4 spsk. citronjuice
2 spsk.
olivenolie
2 spsk. coconut aminos
2 spsk. hvedegræs
1 spsk. ernæringsgær
1 tsk. løgpulver
1 tsk. koriander, tørret
1 tsk. spirulina eller chlorella, valgfrit
Salt og peber, efter smag

Serveres med:
Aspargesknopper, olivenolie og citronsaft, hakkede mandler og evt. finhakket frisk koriander / purløg

Fremgangsmåde:
1. Tø frosne ærter let i en mixer med de andre ingredienser undtagen asparges. Bland til ønsket struktur. Krydr med salt og peber.

2. Hak/skær asparges groft. Asparges blandes hurtigt i den suppe, du spiser helt koldt (opvarmet til højst 42 grader) eller let forkogt. Fortynd yderligere, hvis du vil have en tyndere suppe.


3. Server suppen med asparges og hakkede mandler. Eller andet med tyggemodstand, som du har derhjemme. Aspargesknopperne kan marineres i et par minutter i lidt olie, et par dråber citronsaft samt salt og frisk malet sort peber.

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.