0
CASHEW, LIME / CHIAKAKOR 


Ingredienser
:
1 spsk knust hørfrø + 2 spsk vand (blød et stykke tid før og sæt i køleskabet)
50 gram kokosnøddeolie
125 g cashewsmør
1 spsk limesaft
2 tsk finrevet kalkskal
½ tsk vaniljepulver
50 gr havregryn
50 gr cashewnødder naturlige
25 gr kokosnødeflager
90 g kokosnøddesukker
2 spsk chiafrø + 4 spsk vand er gennemvædet
1 spsk bagepulver
1 spsk kakaopulver
En knivspids salt

Sådan gør du: 
Opvarm ovnen til 170 grader, og klar en tallerken med bagepapir eller silikonemåtte.
Bland hørfrø med vand i en lille skål / glas, sættes i køleskabet og lad det svulme, mens du fortsætter med resten af instruktionerne i opskriften.
Gør det samme med chiafrø, du har kun en række af disse derhjemme, du kan også øge mængden og kun bruge chiafrø eller hørfrø.
Smelt kokosnøddeolien og cashewsmør i en gryde. Tilsæt den pressede juice og limeskal i gryden.
Glem ikke at vaske kalk, før du river skrellet.
Bland cashewnødderne i et fint mel, gør det samme med havregryn.
Bland de tørre ingredienser i en større skål med en ske.
Fjern den hævede blanding af hørfrø / chiafrø fra køleskabet, og tilsæt den til gryden med kokosnøddeolien og cashewsmør.
Pisk det hele rundt ordentligt. Bland derefter væsken (kokosnøddeolie / cashewmør, kalk) med de tørre ingredienser ved først at lave en lille pit i melet og hælde i væsken.
En større træske fungerer godt her, hvor dejen omrøres til en glat cookie-dej.
Form til små runde kugler, som, efter at have lagt dem på pladen, trykkes lidt forsigtigt med en gaffel.
(Hvis du sætter cookie-dejen i køleskabet et stykke tid, kan det være lidt lettere at derefter rulle dem ud til pæne kugler.)
Husk, at cookies flyder ud af en del af ovnen, så placer dem i et pænt rum på bagepladen.
Bages i ovnen i cirka 12 minutter, eller indtil de bliver gyldenbrune.
Lad det køle af noget, og anbring cookies på en grill, og opbevar dem derefter køligt og tørt i en krukke.
Risikoen er, at de kan spises, før de er kølet af ... Nyd de gode cookies med et glas kold mandelmælk eller en kop kaffe/te.

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.