0

VEGANSK OST PÅ MACADAMIANØDDER
Lækker aromatiseret vegansk ost, der passer til både ostebordet og tilbehøret i en lækker sommersalat!



Du behøver:
Trin 1:
4 dl macadamia nødder
2 dl vand
2 kapsler probiotika

Trin 2:
2 spsk. citronsaft
2 spsk. ernæringsgær
1 tsk. hvidløgspulver, valgfrit
2 tsk. løgpulver, valgfrit
½ tsk. himalaya salt

Fremgangsmåde:
Trin 1:
1. Iblødlæg makadamianødder over natten. Skyl nødderne og bland dem til en jævn pasta med vandet og probiotika.

2. Sil gennem en saftfilter / nøddemælkepose. Sæt under lidt pres i 24-30 timer på et varmt sted, hvor probiotikaet fungerer, og væsken drænes.

3. Den drænede væske bliver til en lækker nøddemælk, læg den i køleskabet og nyd den som en kold drink.

Trin 2:
1. Fjern massen fra silen, og placer den i en skål. Bland de andre ingredienser i - citronsaft, ernæringsgær, salt, og hvis du foretrækker, hvidløgspulver og løgpulver.

2. Pres nøddemassen i en rund form med en aftagelig bund og fjern forsigtigt fra kanterne.

3. Fugt kanterne lidt med vand, og rulle eventuelt krydderier / krydderier såsom peber, sorte sesamfrø, hakket pistache eller pinjekerner og tørret løg eller urtesalt.

4. Prøv gerne at lave en blåost på blå spirulina. Bland noget pulver i en mindre mængde ostemasse, og arbejd i noget af den farvede papirmasse ind i resten.

5. Osten bliver i køleskabet i et par dage, men kan også fryses.

Tip!
Del gerne fotos af dine oste eller andre rawfood-opskrifter på Instagram og tag os i indlægget.

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.