0

Mango Hot Sauce á la Kent
Lav din egen hot sauce med vores fine, økologiske tørrede kentmango. Superlækkert til bønne- og indiskeretter!



Fremgangsmåde:

1. Læg 100 g tørret Mango-Kent i vand så det dækker. Lad trække i fire timer eller mere eller over natten.
2. Hæld vandet, men gem det – det er super velsmagende til smoothies eller som en smagsforstærker i frugtsalater og andre desserter.
3. Bland den drænede mango til en glat dej. Bland i en tsk. gurkemeje, ingefær i stykker, paprikapulver, chiliflakes, æblecidereddike, yaconsirup eller honning och hvidløgspulver. Smag til med salt og peber.
4. Prøv dig frem i forhold til mængderne. Start med en halv teskefuld af hver og føj til efter dine egne smagsløg. For endnu mere intens farve kan du tilføje gurkemeje. Du kan også springe sødmen over.

Tips!

Mango er en eksotisk og sød frugt, der er meget nærende. Det er den nationale frugt i både Pakistan og Indien og bruges i vid udstrækning i drikkevarer og madlavning, for eksempel i chutney og i dessert-aamraerne, der består af mangomos, fløde og kardemomme og vanilje. Normalt dekoreret med stjerneanis. Super velsmagende også i is og sorbet. Prøv det enkelt mangoparfait-opskrift med smag af kokosnød.

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.