0

LASSI PÅ TIGERNÖTTER, MANGO & KOKOS 
Du kan også smage det videre, måske higer du efter en rawfood Pina Colada med kokosnødcreme, ananasjuice eller andet farverigt frugtpulver bortset fra mango!

Ingredienser: (Mængderne er en smag, så prøv det ud.)
3 dl tigernødder
8 dl vand
1 frisk mango
1 spsk mangopulver
1 spsk yaconsirup
½ kop kokosnødeflager
2 spsk citron
½ dl sojabønner
1-2 tsk gurkemeje

(Et par teskefulde gurkemeje gør din drink både lidt mere nyttig og farverig)

Framgangmåde:

1. Vask 3 dl tiger nødder grundigt, anbring i en skål, dæk med koldt vand og lad stå i 18-24 timer.

2. Sil vandet, og hæld dem i en kraftig blander med ca. 8 dl vand, bland med høj hastighed i 2 minutter.

3. Brug derefter mælkepose / saftfil til at sile mælken. Sil bare halvt og spar lidt, mens du derefter tilsætter den anstrengte "tigermælk", så det bliver en smule cremete struktur på det hele.

4. Tilsæt en terningen mango til tigermælken og sød med lidt yaconsirup. Naturligvis er nødderne allerede lidt søde, så du behøver ikke meget tilsat sødme, prøv det ud.

5. Hæld lidt kokosnød, citronsaft og ½ dl sojayoghurt og mangopulveret i.

6. Bland alt i et minut, smag.

5. Serveres godt kølet med isterninger, top med en pasjonsfrugt, citronmelisse og noget mangopulver.

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.