0

LASSI PÅ MANDLER, MANGO & KOKOS

Ingredienser: (Mængderne er en smagssag, så test selv)
3 dl mandler
8 dl vand
1 frisk mango
1 spsk. mangopulver
1 spsk. yaconsirup
½ kop kokosnøddeflager
2 spsk citron
½ dl sojayoghurt / banan
1-2 tsk. gurkemeje

(Et par teskefulde gurkemeje gør din drink både lidt mere sund og farverig)

Fremgangmåde:

1. Vask 3 dl mandel nødder grundigt, anbring i en skål, dæk med koldt vand og lad stå i 18-24 timer.

2. Sil vandet fra, og hæld dem i en kraftig blender med ca. 8 dl vand, bland med høj hastighed i 2 minutter.

3. Brug derefter mælkepose / saftfil til at sile mælken. Sil bare halvt og spar lidt, mens du derefter tilsætter mandelmælk, så det bliver en smule cremet struktur på det hele.

4. Tilsæt en terningen mango til mandelmælk og sød med lidt yaconsirup. Naturligvis er nødderne allerede lidt søde, så du behøver ikke meget tilsat sødme!

5. Hæld lidt kokosnød, citronsaft og ½ dl sojayoghurt / banan og mangopulveret i.

6. Bland alt i et minut, smag til.

5. Serveres godt afkølet med isterninger, top med en passionsfrugt, citronmelisse og mangopulver.

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.