0



Asiatisk nudelsalat med sesamdressing
Fantastisk frisk og sprød nudelsalat med vores populære fettuchini shirataki-nudler og en enkel sesamdressing med en smag af koriander, ingefær og chili. Ekstra lækkert med jordnødder som topping.

Du behøver:
4 portioner
400 g fettucini shirataki (2 poser)
1 agurk
1 gulerod
1 bundt radiser
100 g sukkerærter
3 salatløg
1 bundt koriander
sesam- eller kokosolie, at stege i (valgfrit)
1 dl hakkede jordnødder, till servering

Dressing
1 frisk lime, juicen, eller citronjuice
3 spsk. sesamolie
2 spsk. neutral koldpresset olie
1 spsk. kokossukker
1 spsk. Coconut Secrets cocos aminos eller Cosmoveda tamarindpasta
1 tsk. hvidløgspulver
1 spsk. ingefærpulver
1 tsk. chiliflakes
1 spsk. sesamfrø

Fremgangsmåde:

1. Start med at piske dressingen sammen. Striml grøntsagerne fint og læg dem til side.

2. Hæld væsken fra nudlerne, og skyl dem grundigt i koldt vand. Læg nudlerne i en skål, der kan modstå varme. Hæld frisk kogt vand, og lad det småkoge i et par minutter. Si det.

3. Steg nudlerne hurtigt i en varm pande med kokosolie eller sesamolie. Dette trin er valgfrit. Du kan spise nudlerne, som de er efter at have skyllet dem grundigt.

4. Hæld dressingen over nudlerne, og vend grøntsagerne sammen i den hakkede koriander.

5. Anbring på et stort fad eller serveringsplade. Top med hakkede jordnødder og server straks!

Tips!
Vores shirataki nudler kommer fra Kina og er hvide, tynde, gennemsigtige, forkogte nudler. De fås i tre størrelser - fetuccini, tynde nudler og riskorn.

Shirataki nudler består hovedsageligt af vand og et par procent Konjacmel, der er rig på kostfiber. Nudlerne har et lavt kalorieindhold og er meget populære rundt om i verden. Shirataki har været kendt for sine sundhedsmæssige fordele i over 2000 år i både Kina og Japan. De er naturligvis glutenfri og med en neutral smag, der er velegnet til både asiatiske retter og italienske retter.

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.