0

For den ægte mørke chokoladeelsker. En rigtig rå kakaobar, hvis du nogensinde har smagt en?

Kakaoindholdet er ca. 95%, det er en meget mørk bar.

● 300 g kakaonibs
● 150 g kokossukker som skal være fint pulveriseret, eller 150g tørrede, pulveriserede morbær
● 150 g raw kakaosmør
● 1 tsk. vaniljepulver
● Lidt salt

1. Hæld i en højhastighedsblender med nibs, sødestoffer og en lille mængde kakaosmør. Bland med høj hastighed, og bland alt sammen, løsn løbende det som samler sig på siderne. Fortsæt med dette, indtil der dannes en glat chokoladepasta. Tager cirka 1 minut.

2. Tag temperaturen for at sikre dig, at den ikke overstiger 35 ° C, tilsæt resten af kakaosmørret (hvilket vil hjælpe med at sænke temperaturen, hvis den er lidt for høj), tilsæt derefter vaniljen og salt og bland ved medium hastighed, bare for at smelte og bringe temperaturen til 42 ° C

3. Hæld i en silikoneform og form til en blok.

● Hvis der sætter sig kakaonibs fast i hjørnerne af kannen, skrabes dem ud med en spatel eller grydeske. Det er vigtigt, at alle ingredienser blandes og tempereres sammen.
● Brug din hånd på siden af kannen til at føle temperaturen på chokoladen; når det bliver varmt, skal du bruge termometeret til at tage temperaturen.
● Traditionelle krydderier er virkelig anbefalingsværdige i denne opskrift, såsom kardemomme, kanel, muskatnød, cayennepeber og lignende. Drys nogle nibs på chokoladen, før den stivner.

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.