100 g kakaomasse
100 g kakaosmør
2 spsk. agavesirup
2 spsk. raw kakaopulver
1 knivspids salt
1 knivspids vaniljepulver  

Kandiseret appelsin
1 appelsin, skrællet
2 spsk. agavesirup
2 spsk. vand

Flere toppingsforeslag
Hakkede ristede mandler, tørrede skiver af klementin, tørret granatæblekerner.

Kandiseret appelsin:
Skræl den ydre gule skræl af appelsinen ved hjælp af en kartoffelskræller, hvis du får med en hvid indre skræl, kan du skære den af med en kniv efterfølgende. Skær skrælen i tynde strimler. Læg i en gryde med vand og kog et par minutter. Hæld vandet, tilsæt nyt og kog igen, lad det småkoge i et par minutter til, og hæld derefter vandet fra. Anbring agave, vand og appelsinstrimlerne i en lille gryde, og lad det simre, indtil væsken stort set er forsvundet helt, og den bobler kraftigt. Arranger appelsinstrimlerne på bagepapir, og lad det køle af.

Chokoladen:
Hak kakaomasse og kakaosmør fint, smelt forsigtigt i vandbadet. Bland sirup, kakaopulver, salt og vaniljepulver ned i. Hæld chokoladen i forme eller hæld på bagepapir. Top med den kandiserede appelsin, hakkede ristede mandler, tørrede skiver af klementin og tørrede granatæblekerner eller hvad du synes er lækkert!