0

Raw gulerodskage med frosting, som er vegansk, glutenfri og uden raffineret sukker, en sund og lækker dessert, som alle kan nyde. En favorit tror jeg, du vil elske.

Ingredienser:

Gulerodskagen ca. 12 stykker
Cashew Frosting:
Til garnering:
  • valnødder, revet gulerod, gulerodspulver

1. Klæd en rund eller firkantet form med bagepapir.

2. Riv gulerødderne groft.

3. Hæld valnødder og udkernede dadler i en foodprocessor og bland til en masse. Ikke længe, men bare så det "klistrer" sammen.

4. Tilsæt gulerødder, revet kokosnød og krydderier og salt. Bland igen, indtil gulerødderne er godt blandet i dejen.

5. Skub dejen i bageformen, og anbring den derefter i fryseren, mens du laver frostingen.

6. Hæld cashewnødder, vand, sødning, vanille, gulerodspulver, salt og citronsaft i en blender. Bland indtil cremet.

7. Tilsæt den smeltede kokosnøddeolie, og bland den igen.

8. Tag kagen ud af fryseren og hæld frostingen på. Spred det ud over kagen. Dæk og sæt i fryseren i ca. 2 timer.

9. Kagen skal derefter tages ud af ud af form og bagepapiret skal fjernes. Pynt med valnødder, revne gulerødder og lad stå i ca. 15 minutter ved stuetemperatur, før servering.

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.