0

Ingredienser:

● 250 g raw kakaosmør

● 125 g raw kakaopulver

● 125 g kokossukker malet til et pulver

1. Hæld kakaosmør og derefter kakaopulver og kokosnøddesukker i en mellemstor aluminiumskål. Det er vigtigt, at dette sker i denne rækkefølge.

2. Sæt skålen over et varmt vandbad på medium varme, og vent med at blande, indtil 30% af kakaosmøret er smeltet, og bland det derefter sammen med et piskeris til en glat chokoladedej. Det er vigtigt, at du venter med at blande alt, indtil kokosnøddesmørret smelter ned til knap det halve, ellers kan massen blive grynet. Massen må ikke opvarmes mere end til 42 grader max.

Sørg for, at der ikke kommer vand eller damp i skålen. Tør derfor skålen endda nede efter at have taget den ud af komfuret.

3. Hæld i silikoneformer og lad dem stivne. Hvis du vil, kan du pynte chokoladen med fx nødder, tørret frugt

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.