0

Denne raw pizza er baseret på nødder og frø med en super lækker cashewostecreme og marinerede champignoner.

Ingredienser 1-2 pizzaer:


Bund:

1 dl valnødder

2 dl hørfrø

2 dl solsikkekerner

4 soltørrede tomater

2 tomater

1 spsk. oregano

1 spsk. timian

Tomatsauce:

10 soltørrede tomater

4 tomater

2 spsk. olivenolie

2 spsk. vand

1 tsk. oregano

1 knivspids salt

1 knivspids malet sort peber

Marinerede champignoner

10 champignoner

2 spsk. tamari soja

4 spsk. olivenolie

Ostecreme:

2 dl cashewnødder

1 spsk. æblecidereddike

1 knivspids salt

1 spsk. presset citron

1 hvidløgsfed

Lidt vand

Topping:

Marinerede champignoner

Rucola

Tomater

Oliven

Løg

Ostecreme

Tilberedning:

1. Iblødlæg valnødder og cashewnødder i et par timer. Hæld vandet fra, og sæt cashewnødderne til side til flødeosten.

2. Læg valnødder, solsikkefrø og hørfrø i en foodprocessor og kør til et grovere mel. Hæld tomater, tørrede tomater, urter og salt, og rør indtil en dej.

3. Rul dejen ud mellem to bagepapir til en bund og tør i tørreovn natten over eller i en almindelig ovn i cirka 8 timer.

4. Mariner champignonerne og tør også dem i 2-3 timer i ovnen ved 42 grader.

5. Hæld alle ingredienserne til tomatsausen i en foodprocesser og blend.

6. Bland alle ingredienser til ostesausen i en foodprocesser.

7. Spred tomatsausen over pizzaen og dekorer med salat, tomater, oliven, svampe og løg. Top op med ostcremen.

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.