0

Ingredienser:

Tomat & Cashew-sauce:


Rødbedebund:


Toppings:


Fremgangsmåde:


Cashew-tomatsauce:

  1. Iblødlæg 1 dl cashewnødder i vand i 3-4 timer.
  2. Hæld vandet fra, skyl nødderne og blend med 2 kopper nyt vand i en blender, indtil du får en glat creme.
  3. Blend derefter din cashewcreme med tomatsausen og resten af ingredienserne.

Pizzabund:

  1. Bland dine tørre ingredienser i en skål.
  2. Tilsæt derefter vand, ahornsirup, olivenolie.
  3. Bland kokosnøddeolien i med dine hænder og form små lyserøde dejkugler.
  4. Læg din dejkugle i en overdækket skål, så den hæver i ca. 30 minutter.
  5. Stil oven på 200 grade.
  6. Form din dejbold til en flad rund pizzabase med en kagerulle.
  7. Bages i ovnen på et ark bagepapir i ca. 5 minutter.
  8. Tag den ud af ovnen, og hæld din cashew- tomatsauce og toppings!
  9. Bages i ovnen i ca. 15 minutter mere.
  10. Nyd din pizza sammen med en farverig salat.

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.