0

Saftig pulled jackfruitburger
Perfekt til sommerburgere, picnic eller lignede. Men selvfølgelig super lækker, saftig, året rundt!

 

Du behøver:
1 dåse jackfruit
2 spsk. coconut aminos
1 spsk. citronjuice
1 ½ spsk. yaconsirup
1 spsk. spidskommen
3 spsk. ketchup

Fremgangsmåde
1. Læg den drænede jackfruit i en skål. Del frugtkødet med en gaffel.
2. Rør ingredienserne ind i marinaden og hæld jackfrugten over. Bland det godt, og sæt det i køleskabet i 15 minutter.
3. Steg derefter den marinerede jackfruit på medium varme i cirka ti minutter, eller indtil den føles klar.
4. Form 2-4 burgere og server straks med passende tilbehør.

Serveres med:
Ovnsbagte gulerødder eller friske majskolber og tilbehør som brød, salat, tomat, hjemmelavet rå cashewmayonnaise, rå ketchup og måske endda rå bbq-sauce. Eller hvorfor ikke guacamole, syltede rødløg og agurk?

Tip!
For en lidt mere voksensmag kan du krydre jackfruit med ekstra chipotle og frisk koriander.

Obs!
Jackfruit Indeholder 60 procent frugtkød – det vil være godt for to voksne eller fire mini-burgere.

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.