Ingredienser:

1 dl tørrede sorte linser
1/2 dl chiafrø
1 dl solsikkekerner
1/2 dl sorte sesamfrø
1 1/2 spsk. psyllium husk
1 tsk. himalaya salt
1 tsk. tørret rosmarin
2 tsk. ramsløg
2 spsk. olivenolie
2 dl kogende vand

Fremgangsmåde: 

1. Skyl linserne og læg dem i blød natten over.
2. Sæt ovnen på 150 grader.
3. Hæld vandet fra, skyl og lad vandet løbe fra linserne.
4. Bland de tørre ingredienser og linserne i en bunke.
5. Tilsæt olie og vand. Bland godt.
6. Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir og læg på en plade, og tag det øverste bagepapir af.
7. Bag i nederste del af ovnen i ca. 30 min. Tag pladen ud, vend knækkebrødet og bag yderligere ca. 5-10 min. eller indtil at det føles tørt.
8. Lad det køle af og bryd i stykker.