Ingredienser:

2 dl mandelmel
1 dl fuldkornsrismel
12 dadler (ca 1,5 dl)
2,5 spsk. raw kakaopulver
1 tsk. fiberhusk
1 tsk. bicarbonat
1 tsk. vaniljepulver
1 knivspids himalayasalt
1 spsk. chiafrø
1 avokado (ca. 100 g uden skal)
2 spsk. yacon– eller agavesirup
2,5 dl cremet kokosmælk
1 spsk. olivenolie


Topping:

1 dåse kokosmælk eller kokosfløde (den fede del)
1 spsk ahornsirup eller agavesirup
1 tsk. vaniljeekstrakt eller anden valgfri smag!


Fremgangsmåde:

Sæt ovnen på 175 grader.

Bland alle dine tørre ingredienser til et fint mel i en blender.

Tilsæt derefter avocado og yacon eller agavesirup, kokosmælk og olivenolie.

Bland videre til en dej.

Anbring dejen jævnt fordelt i forme.

Lad hæve i 10 minutter.

Bages i bunden af ovnen i cirka 25 minutter.

Lad køle af.

Topping:
Sørg for, at din kokosmælk/fløde virkelig er afkølet, så du kan adskille

fedtdelen fra den flydende del.
Hæld den fede del af kokosmælken i en kold skål sammen med sirup og valgfri aroma og pisk i hånden.