0

 

Cashew- og æblespread
En lækker version af pesto – uden olie, men med sunde cashewnødder, tørrede æbler, løg og basilikum i en velsmagende kombination, der overrasker smagsløgene.


Du behøver:
2 dl cashewnødder
1 stort bundt ramsløg
1 bundt basilikum
2 dl tørrede æbler, hakkede
1 dl vand
2 spsk. ernæringsgær
2 spsk. citronsaft
1 tsk. æblecidereddike
1 tsk. hvedegræspulver
1 knivspids himalayasalt
1 knivspids sort peber, malet

 


Fremgangsmåde:
1. Iblødlæg nødderne natten over. Hæld iblødlægsvandet fra. Bland med lidt vand i en kraftig blender eller med en blenderstav. Enten helt glat eller lidt grovere efter din smag.

 

2. Tilsæt løg og basilikum. Blend lidt mere.

 

3. Afslut blandingen med andre ingredienser og blend. Smag til inden servering. Opbevares op til en uge i køleskabet.

Tips:
For en mere nøddeagtig smag skal du riste nødderne et par minutter i ovnen, før du blender. Du kan også opspæde med lidt mere vand, eller hvorfor ikke en god koldpresset olie for en mere pestolignende konsistens.

Hvis du ikke har adgang til frisk løg eller basilikum, kan du bruge frisk persille og øge smagen med vores tørrede økologiske urter. 

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.