0

En let og lækker raw vegansk taco med fars lavet af valnødder, soltørrede tomater och krydderier.

Ingredienser:

6 personer

1 1/2 dl soltørrede tomater (uden olie)

7 dl valnødder

4 stk. hvidløgsfed revne

1/2 tsk. himalayasalt

1 spsk. paprikapulver

1 spsk. spidskommen

1 tsk. cayennepulver

1 spsk. gulerodspulver

1 tsk. kokossirup

1 tsk. chipotle

2 spsk. ernæringsgær


Til garnering:

Avocado, Koriander, granatæblekerner

Fremgangsmåde:

1. Blødlægges tomaterne i varmt vand i cirka 10 minutter.

2. Hæld valnødderne i en foodprocessor og blend til en groft malet masse. Hæld i en skål.

3. Tag tomaterne op fra vandet, men gem dette indtil senere.

4. Hæld tomaterne i foodprocessoren, og tilsæt de andre ingredienser på nær vandet og valnødderne.

5. Blend til en fars.

6. Tilsæt noget af vandet fra tomaterne og bland til en sauce i foodprocessoren.

7. Smag og krydr mere om nødvendigt.

8. Hæld de malede valnødder i, og blend et par omgange med madprocessoren, så alt blandes sammen.

9. Læg farsen på tortillabrød og dekorer. Vi har tidligere publiceret en opskrift på Purple Corn tortillabrød med en smuk lilla/blå farve.

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.