0



Raw cremet vaniljesauce med cashewnødder

En lækker og enkel vegansk, cashewnøddebaseret vaniljesauce til alle de desserter, du kan ønske dig – smuldretærte, frugtsalat eller til chokoladekagen. Få en vidunderlig cremet smag af den fineste vanilje!

4 portioner

Du behøver:

3 dl cashewnødder
2 ½ dl kokosfløde/mælk
2 spsk. lys agavesirup
1 tsk. vaniljepulver

Fremgangsmåde:

1. Iblødlæg cashewnødderne i 30 minutter eller natten over.
2. Hæld vandet fra, og bland nødderne sammen med kokosnøddecreme eller anden væske. Det fungerer også godt med bare vand.
3. Bland til en helt jævn sauce. Bland vaniljepulveret og agavesirupen i. Smag indtil du er tilfreds!

Tips:

Denne vaniljesauce er helt raw og kan også bruges som base til en række desserter. Lav et større parti. Og du ved, at du kan lave din egen kokosmælk/fløde med vores fine kokosnøddemælkspulver?

Her er tre enkle og lækre vaniljesaucedesserter:

1. Tilføj lidt chiafrø og fx frysetørrede jordbær eller noget af vores frugtpulver så har du en lækker mousse / panna cotta.
2. Bland med en banan og læg fryseren i 30 minutter, så du får en lækker bananis.
3. Eller hvorfor ikke blande denne lækre vaniljesauce med bær og et af vores knasende granolaer i et fint glas, så har du en perfekt smuldrende dessert.

Om vanilje:

Vores økologiske vaniljepulver er i højeste klasse og består af friske vaniljestænger, der males ved lave temperaturer, hvilket giver et fint pulver. 10 gram vaniljepulver svarer til 5 vaniljestænger. Nogle af vaniljesukkeret, der sælges i almindelige butikker, indeholder vanillin i stedet for vanilje. Vanillinen fremstilles normalt af rød gran eller olie.




Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.