0

Denne proteinblandning kan du let lave selv og er en perfekt opskrift for veganere, som derved får et ekstra tilskud af naturligt protein. Du maler frøene i en foodprocesser eller blender afhænging af, hvor fint mel du ønsker, men undgå at male det så meget at det bliver til smør. Spirulina indeholder meget protein og er perfekt til at blande med andre typer af frø med højt proteinindhold.

Ingredienser:
1 dl hampefrø afskallede

1 dl chiafrø

1 dl græskarkerner

1 dl solsikkekerner

0,5 dl hørfrø

0,5 dl spirulinapulver

1/2 tsk. vaniljepulver

Tilberedning:
1. Mal frøene i en foodprocessor eller kaffekværn.

2. Bland alle frøene sammen i en skål, og tilsæt vaniljepulveret.

3. Opbevares i en glasbeholder med låg på et mørkt og køligt sted. Holder i ca. to uger i køleskabet.

Du kan f.eks. bland 1 spsk. i din smoothie eller drys over salaten.

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.