0

Vegansk raw rød coleslaw med rosiner og æble
Coleslaw er det klassiske super salatfyld, fuld af næringsstoffer og fiber. Her har vi toppet denne vidunderligt cremede klassiker med økologiske rosiner og tørrede æblestykker!

4 portioner

 

Du behøver:

 

800 g frisk rødkål

 

1 lille fennikel

 

1 rødløg eller 2 gule løg

 

1-2 dl cashewmayonnaise

 

½-1 dl rosiner

 

½-1 dl tørrede æblekuber

 

2 spsk. olivenolie

 

½-1 spsk. dijonsennep, valgfrit

 

1 spsk æblecidereddike

 

1 tsk. fennikelfrø

 

salt og peber efter smag

 

frisk persille, valgfrit

 

Fremgangsmåde:

 

1. Skær alle grønsager pænt i hånden eller med et rivejern. Du kan også bruge en foodprocessor med en skivefordeler.

 

2. Bland alle ingredienser i en stor skål. Krydr med salt og peber.

 

3. Tag det ud et kvarter inden servering. Top med lidt finthakket persille.

 

Tips!

 

Opskrifter på vores lækre veganske cashewmayonnaise findes her. Du kan også bruge almindelig æggebaseret mayonnaise, hvis du foretrækker det eller et andet vegansk alternativ, såsom sojayoghurt. Hvis du ikke kan lide fennikel, kan du udskifte med en gulerod eller to. Og selvfølgelig kan du bruge almindelig hvidkål her! 

 

 

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.