0


Tryl frem alge-kapers
Ingen kapers derhjemme? Her er et godt tip! Tryl frem kapers med wakame eller arame. Denne brune alge har en mild smag, der fungerer usædvanligt godt som lade-sig-om kapers i kartoffelsalat, coleslaw eller remoulade og andre ikke-asiatiske retter.

Fremgangsmåde:
Sæt en håndfuld med wakame alger eller arame i blød i ca. 10-15 minutter. Kog derefter i 1-2 minutter. Afkøl og pres væsken ud. Hak derefter fint, og anbring det i en lille skål. Rul 1-2 teskefulde æblecidereddike over og lad det stå i et par minutter. Brug som kapers eller syltede agurker i cremede salater, dips og kolde saucer. Vores wakame er helt naturlig – raw, økologisk, vegansk – og uden tilsætningsstoffer, sødning eller farvestoffer. Det har et naturligt salt. Det er meget nærende med vitaminer og mineraler og indeholder meget jod.

Tip!
Her finder du en lækker Kartoffelsalat på zucchini og vegansk cashewmayonnaise, hvor du kan anvende wakame kapers i stedet for almindelige kapers.

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.