- Gratis levering over 500 kr
- Hurtig levering
Bogen Bag med frugt & grønt
Bag med frugt og grønt en glutenfri blanding af sødt og salt er bagebogen for dig, der vil lære mere om sund bagning på naturlige råvarer. Det er muligt at bage både fantastisk godt og samtidig sundere!
Bogen er fyldt med opskrifter på glutenfri og sukkerfri kager, både søde og salte delikatesser. Naturligvis fornøjelige småkager og kugler, kager og bagværk, brød, tærter, tærter og kiks. Opskrifterne har fået deres sødme fra tørrede eller friske frugter og bær, mange er smagt til med grøntsager og krydderurter. Læseren lærer en helt ny måde at bage på, hvedemelet er erstattet af mandelmel, frø og nødder, boghvedemel, kokosmel og havregryn. Det hvide sukker har givet plads til den naturlige sødme fra for eksempel dadler, abrikoser, figner, æbler, pærer, bananer, blåbær, hindbær og vanilje.
De 49 glutenfri bagværk med smag fra naturen er alle vegetariske og så vidt muligt tilpasset selv for dem, der gerne vil spise mælkefrit.
FRA INDHOLDET:
Birgittas tanker om glutenfri bagning
Naturlig sødme eller sødemiddel?
Gode bagetips
Søde kugler, trøfler og småkager bagt uden ovn
Bløde kager, boller og tærter
Kager og bagværk
Nærende kager til picnickurven
Saftigt brød
Salte kiks og velsmagende snacks
Om forfatteren: Birgitta Höglund er madblogger og forfatter. Dette er hendes syvende kogebog, hvoraf tre er udgivet i USA, en i Norge og en i Finland.