- Gratis levering over 500 kr
- Hurtig levering
Kirsebær ØKO 250g







Surkirsebær er værdsat af mange og passer perfekt i mysli eller til at spise som slik. Kirsebær har et af de højeste antioxidantniveauer blandt frugt og bær. Antioxidanterne forebygger og reparerer skader forårsaget af de fri radikaler. At spise kirsebær hjælper mod migræne, da de mindsker inflammationer i kroppen takket være bioflavonoider og anthocyanosider, som har samme virkning som ibuprofen og aspirin.
● Styrker nyrerne og modvirker dannelse af nyresten.
● Sænker LDL-kolesterol og modarbejder plakdannelse i blodkarrene.
● Forebygger arthritis og gigt.
Bedre søvn
Surkirsebær er rige på melatonin og kan hjælpe personer med insomnia til at regulere deres søvncyklus, for en overordnet bedre og dybere søvn.
Efter træning
Surkirsebær er gode at spise efter træningen, de indeholder stoffer som kaldes antocyaniner, som virker ved at blokere de gener, som udløser inflammation samtidigt som de forhindrer muskelskade.
Ingredienser: 100% økologiske kirsebær (Prunus avium).
Oprindelsesland: Uzbekistan.
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.
Næringsindhold per 100 g:
Energi: 1398 kJ / 334 kcal
Fedt: 0,4 g
- heraf mættet fedt: 0,2 g
Kulhydrater: 75,0 g
- heraf sukkerarter: 36,5 g
Protein: 4,3 g
Salt: 0,033 g