• Gratis levering over 500 kr
  • Hurtig levering
Danmark

Indkøbskurven

Kurven er tom.

40% OFF

Potex Pofiber 300g

Reference : L.BAK.500.054.E
Rawfoodshop
Price reduced from DKK 32,00 to DKK 19,20

Potex Pofiber 300g

Price reduced from DKK 32,00 to DKK 19,20
Udsolgt
Levering 1-3 hverdage.
Gratis levering over 500 kr.
Valgfrit leveringssted eller hjemmelevering.
LOW CARB - GLUTENFRI
Mælkefri
Glutenfri
Low Carb
Ingen raffineret sukker
Vegan

Potex Pofiber produceres ved en særlig fremstillingsmetode uden kemiske tilsætningsstoffer, hvor kartoflens pulp renses og tørres. Resultatet er et produkt, der indeholder 70% kostfibre, hvoraf to tredjedele er pektin og hemicellulose, resten er cellulose og lignin. Ca. en tredjedel af kostfibrene er vandopløselige. Pofiber er således en kombination af uopløselige tarmfibre og opløselige metabolitter. Tarmfibre (fx cellulose) øger tarmindholdets volumen og fremskynder passagen gennem tarmene. Substansmetabolitter forårsager derimod, at næringsstoffet absorberes langsommere. Dette forhindrer en alt for kraftig forhøjning af blodsukkeret, hvilket er af stor betydning for diabetikere. Pektin er en typisk metabolisk fiber.

Fordele:

Højt indhold af kostfiber.
Påvirker positiv konsistens og smag af brød og mad.
● Neutral smag, lugt og farve.
● Allergivenligt.
● Høj og hurtig vandbinding- og optagelseskapacitet.
● Fryse- og varmestabil.
Naturprodukt uden tilsætningsstoffer.
Lavet af svenske kartofler.

Indeholder: Tørrede fibre af kartofler (100%).

Oprindelsesland: Sverige.

Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.

Anvendelse: Pofiber har positive egenskaber til praktisk talt alt bagning og madlavning. Ved at det effektivt binder store mængder af væske bliver mad og brød både bedre og saftigere. Eftersom Pofiber er findelt og neutral i smag, lugt og farve, kan det også anvendes i hvidt brød og kaffebrød. Pofiber fungerer også godt som en erstatning for rasp til fx panering.

Næringsindhold per 100 g:
Energi: 313,8kJ/75 kcal,
Fedt: <0,5 g
- heraf mættet fedt: <0,5 g
Kulhydrater: 12 g
- heraf sukkerarter: 3,5 g
Protein: 5 g
Salt: 0,01 g