På lager

Spirefrø Basilikum ØKO 100g

Specialpris 44,00 DKK Normalpris 89,00 DKK
ØKO - RAW - VEGANSK
Indsend din bedømmelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Venligst, Log ind or opret en konto.
Kampagne -50%

Relaterede artikler

Spirefrø basilikum. Basilikumspirer er delikate og næringsrige, med en smag og duft af anis, og er superlækre i salater. De er lette at dyrke på et varmt sted, i mørke, hvis man ønsker hvide eller spirer, eller lyst, men ikke i direkte sollys, for at få grønne spirer. Smag og konsistens er lidt forskellig for de to måder at dyrke på. Klare til at spise efter 3-6 dage. 

Ingredienser: Spirefrø af økologisk basilikum.

Oprindelsesland: Italien.

Spiring: Læg en spiseskefuld (25 ml) frø i et syltetøjglas eller en spirebeholder. Hæld 250 ml vand i. Sæt bomuldsgaze med en elastik over åbningen. Læg frøene i blød natten over, de svumler kraftigt. Hæld vandet ud gennem klædet, og skyl med frisk vand et par gange, læg derefter krukken på siden, således at vandet kan rinde fra. Skyl herefter frøene mindst to gange per dag, til de er parate til at spise. Dette er vigtigt for at forhindre gæring og mug. Skyl spirerne, når de er færdige, og spis dem med det samme. Kan opbevares i en åben plastpose køleskabet i 3-4 dage. Skylles ofte.

Næringsindhold per 100 g:
Energi: 104,6kJ / 25 kcal
Fedt: 0,6 g
- heraf mættet fedt: 0,03 g
Kulhydrater: 0,4 g
- heraf sukkerarter: 0,3 g
Protein: 2,5 g
Salt: 0 g

Mere information
Manufacturer Nej
Egenskaber Raw, Øko, Vegansk, Glutenfri, Ingen Raffineret Sukker, Laktosefri
Certificeringer EU-økologisk
To Top