En patenteret koldtørringsproces beskytter varmefølsomme bioaktive komponenter og phytonutrienter og skaber en overlegen grøn drik, der er levende, rå og med høj biotilgængelighed. Processen opretholder den delikate balance mellem essentielle fedtstoffer, enzymer, vitaminer og mineraler.
- En fermenteret mad, der skaber lactobacteria i planterne uden behov for at tilføje bakterier
- Fri for opløsningsmidler, GMO'er, stråling, kunstige smag, kunstige konserveringsmidler eller kunstige farver
- Fremstillet i USA, omhyggeligt kontrolleret og overvåget for at sikre den højeste renhed og økologisk overensstemmelse
- Dyrket og fermenteret mad er let fordøjeligt og øger den naturlige venlige flora, der er en del af en sund fordøjelse
Anvending: 1-2 spiseskefulde blandet i væske.
Fuld beskrivelse og detaljeret information:
Alfalfa
Alfalfa er en interessant plante, da dens størrelse har et meget omfattende rodsystem, der spreder sig dybt i jorden og trækker mineraler fra flere niveauer i jorden, hvoraf mange måske ikke er på overfladen. Dette gør alfalfa meget nærende.
Byggræs
Indeholder B-vitaminer, klorofyl, carotenoider, jern, calcium, protein og vitamin C. Byggræs overses ofte til fordel for den sødere hvedegræs. Hvedegræs og byggræs ligner ernæringsmæssigt meget. Sammen balanserer de hinanden for den bedste blanding af næringsstoffer.
Hvedegræs
Hvedegræs betragtes som meget nærende. Det indeholder vitaminer, mineraler, enzymer og phytonutrients i hvert lille blad.
Havregræs
- Letfordøjes til hurtig assimilering af næringsstoffer
- Indeholder fiber
- Indeholder klorofyl
-
En anden kilde til enzymet SOD (superoxid dismutase).
Moringa
Moringa er en af de nyeste, der er blevet opdaget og brugt til at bekæmpe sult og underernæring rundt om i verden. Kaldet af mange "livets træ". Moringa indeholder vitaminer, mineraler, proteiner, essentielle fedtsyrer og en række nyttige fytonutrienter.
Spinat
Spinat er en bladgrøntsag, der indeholder jern, magnesium, calcium, fiber, K-vitamin, carotenoider, mangan, B-vitaminer, C-vitamin, E-vitamin, kalium, zink og kobber.
Ingefærrod
Ingefær har længe været brugt, men det begynder også at få mere opmærksomhed i nyere tid. Det indeholder aminosyrer, calcium, magnesium, jern og essentielle fedtsyrer.