Indkøbskurven
Kurven er tom.
Glutenintolerant? Gluten findes i hvede, durumhvede, rug, byg, spelt, kamut og krydsninger af disse korn. Som glutenintolerant kan man føle sig begrænset, men heldigvis er der mange velsmagende alternativer! Mange finder også, at de faktisk får det bedre, hvis de udelukker gluten fra deres kost, og flere og flere vælger at leve glutenfrit. I denne kategori finder du glutenfri mel såsom boghvedemel, cassavamel, havregryn, frø, gryn og mange andre glutenfrie bageingredienser. Lad ikke gluten stoppe dig i køkkenet! Hvorfor ikke prøve noget fra vores helt eget produktsortiment Bagerina, vores egenproducerede, økologiske, sukker- og glutenfri bageblandinger!
I vores eget produktionskøkken i Svängsta, Blekinge, producerer vi glutenfri granola med økologiske ingredienser som boghvede, flager, tørret frugt og nødder, naturlig sødning. Alle er rå, økologiske og veganske!
Vores egenproducede økologiske bageblandinger indeholder ingen gluten og blot få kulhydrater. Vores glutenfri Bagerina bageblandinger giver dig mulighed for enkelt at bage alt fra kager til brød og pizzabunde!
Bedre Than Pasta er et kaloriefattigt alternativ til almindelig pasta. Har du prøvet det endnu? Ellers er det på høje tid at bestille et par æsker med nudler, spaghetti tagliatelle og ris. Smager og ligner almindelig pasta med nul kulhydrater, er helt glutenfri og også økologisk.
Vi bruger cookies For at forbedre og optimere vores tilbud bruger vi sporing af vores brugeres adfærd ved at gemme cookies.