.
.
Hvordan blev ideen til Rawfoodshop født?
Det hele startede i Malmø i 2010, hvor vores grundlægger Rebecca Larsson, en madentusiast og amatørkok, hørte om et kursus om levende mad. Efter et tre ugers ophold på kursusgården i Valdemarsvik følte Rebecca sig fyldt med energi og sundere end nogensinde, og hun forstod, at der var sket noget fantastisk med hendes krop og velvære. Rebecca ønskede at fortsætte sin rejse med levende mad, men opdagede, at viden og produktsortiment var meget begrænset i Sverige. Hun måtte derfor hele vejen til USA for at lære mere og uddannede sig der til rawfoodkok.
Mange oplevelser rigere og godt hjemme besluttede Rebecca at prøve at sprede det, hun lærte, til Sverige. Hun begyndte at importere råvarer i lille skala og under sit eget mærke derhjemme på gården, bare for at kunne følge produktet hele vejen fra fra afgrøde til færdig pose. Da Rebecca selv voksede op med landbrug, vidste hun, hvor vigtigt det er at finde de rigtige afgrøder – som virkelig har modtaget den ernæring, de har brug for, som er dyrket på en bæredygtig måde og som ikke er blevet behandlet med toksiner.
Og så begyndte det – den første fysiske butik blev åbnet i Malmø, og webshoppen voksede hurtigt og omfattede også Danmark. I dag indeholder vores sortiment over to tusind produkter og er blevet udvidet til at omfatte naturlige kosttilskud, superfoods, glutenfri bageingredienser, ingredienser til hjemmelavet kropspleje og meget mere. Rebecca arbejder stadig med indkøb og produktudvikling og prøver altid at være i front og tænke nyt. Hun rejser ofte for at finde ny inspiration – ligesom på en tur til Indien, hvor hun fandt den ayurvediske livsstil, der senere blev til vores meget populære produktserie Herbaveda. Derudover har hun ud over Rawfoodshop også udviklet den sukker- og glutenfrie produktserie Bagerina – og meget mere!
Vi er nu vokset ud af det lille lager på gården og flyttet op til Rebeccas hjemområde i Blekinge. Derefter drives virksomheden af Larsson-familien ved hjælp af vores dygtige personale.
Vores plan er at fortsætte med at arbejde med, hvad vi mener er fremtidens mad og fortsætte med at sprede viden og hjælpe folk med at finde en sundere og mere bæredygtig livsstil med mere grøn, uprocesseret og ubehandlet mad. Økologiske ingredienser fra naturens spisekammer – for bedre sundhed og miljø!
Rawfoodshop Team
Rebecca Larsson, VD, Inköpare & Grundare
Bo Larsson, CFO
Amanda Mårtensson, Produktionschef
Louise Danell, E-commerce Manager
Rytis Barauskas, Logistik- lagerchef
Therese Nilsson, Kundtjänst & Order
Stine Berger, Dansk support & produktdesign
Katja Mosbach, Butiskchef Malmö
Vinnare av årets tillväxtföretag, Guldeken 2021
.
DI Gasellföretag 2019, 2020, 2021 & 2022
Årets kvinnliga tillväxtentreprenör, tillväxt Malmö 2021

EY Entrepreneur of the year, Finalist