Save The Food er et brand skabt af Rawfoodshop. Det skete, da vi blev bedt om at hjælpe vores leverandører med at være mere bæredygtige og sælge deres overskydende råvarer. Produktet tilbydes derfor til en lavere og bedre pris end normalt. Det kan handle om overproduktion, forkert emballage, kosmetiske fejl, trends, udgåede sortimenter eller korte bedst-før-datoer. Produktet er helt i orden og af god kvalitet. Tørre fødevarer har en lang holdbarhed, normalt meget længere, end vi tror. Så spar mad sammen med os og bliv også en klimahelt!
Azukibønner er rige på fibre og har et højt indhold af protein. Indeholder også folinsyre, magnesium og jern. Azukibønner er en af de lettest fordøjelige bælgfrugter, og med et forholdsvis lavt kalorieindhold og fedtindhold. De har en let sødlig smag, og er lækre både varme og kolde i fx salater eller gryderetter.
Ingredienser: Råtørrede økologiske azukibønner (100%).
Oprindelsesland: Kina.
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.
Tillredning: Læg dem i blød i dobbelt mængde vand i 8 timer. Kog derefter i nyt vand. 1 del bønner til 2 dele vand. 1 dl bønner giver ca. 3 dl kogte bønner.
Næringsindhold per 100 g:
Energi: 1255,2kJ/300 kcal
Fedt: 1,5 g
- heraf mættet fedt: 0 g
Kulhydrater: 50 g
- heraf sukkerarter: 2,2 g
Protein: 22 g
Salt: 0 g